2012. február 17., péntek

Az új 3-as és M5-ös színre lépése (Akik ott jártak...)

Az előbbi bejegyzésben arról volt szó, hogy mi a véleményem nekem az új BMW üdvöskékről.

De leássuk, hogy miként vélekedtek azok, akik nemcsak képekről, hanem élőben is megtapasztalhatták az "újak" színre lépését.

Egy veszprémi BMW-s barátom így számolt be élményeiről (az E39.hu fórumán):


Nyíregyháza, Mag3 kivilágítva, forgó fények, annyi BMW E60-65-GT-E90 forul be az udvarra az este 7-kor kezdődő bemutatóra, hogy csak bámulunk!


A forgó fény...

Megyünk be, csinos lányok Welcome drinket kínálnak. Hogy viselkedjünk egy olyan helyen, ahol csupa öltönyös, estélyis kifestett hölgy mozog? Hát egyszerűen. Adjuk magunkat!


Tárnok Atilla beszélget egy ügyféllel, de mi kivárjuk sorainkat és hatalmas mosollyal jelzi, emlékszik a képünkre még! 
Örül hogy ilyen messziről eljöttünk és megtiszteltük Őket!


Elődök? Vagy inkább minták.


Nagyon jó érzés ott lenni! Semmi zavaró tényező, talán csak az, hogy nem tudok vásárolni, mert ez a kör, nekem csak álom marad! De ezt nem írták a homlokomra, ezért vegyüljünk csak el! Hátha valami unatkozó dúsgazdag BMW tulajdonos hölgy megerőszakol minket valami sötét, eldugott helyen a szalon félreeső helyén! A három fekete lepel alatt sandít a nappali fény! Mind 3er. De hol van a király? 
A hármas BMW fejlődését szem előtt tartva, felsorakoztatták az elődöket is, olyan állapotban, hogy arra a a makulátlan szó majdnem csak alkalmazható kifejezés volna! Ha az ember mindenben hibát keres, semmit nem ér az élete! Van pár karc és akkor mi van? Nem az a mondandója a kiállított daraboknak, hanem az, hova fejlődött a világ!!!

Akik megalapozták a BMW hírnevét.

Félhomály vs. szemet bántó világos teszi misztikussá és örömtelivé az ottlétünket. Már javában elmúlt fél nyolc, de még nem kezdődik. Miki nem veszi fel a telefont, hol van már? Biztosan őrá várunk! 
Attila mikrofont ragad és üdvözöl mindenkit, örömmel veszi tudomásul, hogy nagyon sokan vagyunk! Ismerteti az ittlétünk célját, szeretné bemutatni nekünk az új hármas BMW alkotást, ami a márka húzó szegmense eladások terén, így nagyon odafigyelnek rá! Videó a falon, kis történelem zenével, majd lehull a lepel! Az érzést úgy írnám le, mikor az első lány az életemben belenézve a szemebe a bugyiját letolva azt hívatott jelezni, gyere, vegyél birtokba, nézz meg, próbálj ki mindent, mert ez nekem is jó! 

A 3er fejlődése

Attila műszaki dolgokat mesél, de nem szaporítja a szót, tessék beleülni, nézegetni, tekergetni!
Meg kell jegyezzem, sosem voltam hármas párti, talán csak a Cobra11 miatt szerettem, de ez az az autó, amibe ha lehetőségem adná, tényleg szívesen belehuppannék pár évre! Az F10-től látványosan elkülöníthető eleje és a makulátlan tervezésű és kidolgozású belseje illetve az E39 helykínálatával bőven megegyező tere miatt azonnal megtetszett! Nagyszerű autót alkottak ismét! Ami feltűnik, a nők is csorgatják a nyálukat, körbefényképezik, megsimogatják, beleülnek!
Ez úgy hat, mint ha én a műveletlen egy váza kiállításon volnék: szép-szép, de hát az a lényeg, lehet bele rakni vizet és virágot...Tehát, szép-szép, de hát a lényeg az, van benne pár tükör, lehet frizurát igazítani és elvisz A-B-be...
Közben hatalmas vágy a király eljövetele és a tisztelet kinyilvánítására neki! De mikor jön? Hol van már?
Közben Tárnok Atit lenyúljuk, miért ilyen a lámpa kiképzés, miért ez-az amaz? Illedelmes mosoly, itt van az úri ember, Ő a BMW Magyarország képviselője, pont a mi kérdéseinkre szakosodott szakember:
Kapta is az ívet a megbízhatóság, a kopások, a rendellenességek terén, de ami szimpatikus volt, elismerte, nem próbálta ránk tukmálni hogy rosszul látjuk! 



Fekete függöny mögött eltakarva a legifjabb Király! Már várja mindenki, mint a menyasszonyt amikor először megmutatja magát!
Az érzés: Igyekszem a legjobb helyet megtalálni a feladathoz, hogy Nektek is át tudjam adni amit átélek! Kis helyet kérnek.
Tárnok Attila ismét beszél a mikrofonba. A BMW jelenlegi legerősebb szériában gyártott autója következik, de előtte még egy kis videó! Hát komolyan mondom, a végletekig felcsigázott bennünket, alig várom hogy kiguruljon a kocsi, de videót kell még nézni.
Igen ám! De a videón gyönyörűen keresztben csúszó M5, versenypályán csúszó és kanyargó M5 tart előadást! Ehhez viszont előnytelen helyen állok! De látom azért és a lelkem sír már megint! Miért nem lehet nekem soha egy ilyenem? Nem arra kell hogy pózolj M5-el gyökér, vagy látjátok, én ilyet vezetek, hanem magamra húzni az ajtót és tanulni hozzá, keresni az alkalmas helyet, ahol minden vadállatias ösztönömet a gázpedálra terhelhetem és vigyorogva sírok a hatásoktól és az örömtől! De hát, nekem ez csak dédelgetett álom marad! Az új M5...A régiektől annyi élményt kaptam, hogy már most szerelmes vagyok bele, pedig csak képeken láttam, meg videón hallottam...Olyan, mint mikor gyönyörű nők közt nézelődsz, de jön egy olyan lány, akiben benne van minden vágyad, minden akaratod, minden emléked, minden fájdalmad és félresöpörsz az életedből mindent és csak a pillanatnak élsz, hogy mindent újra élj, hogy új élményt kapj! Ez tegnap késő este tökéletesre sikerült! Ott a függöny mögött a lány, aki mindent megmutat neked! Már csak pillanatok kérdése...De még tart a film. Már fáj az érzés! Egyszer csak visszaszámlálás kezdődik! A visszaszámláló értéke nullára redukálódik és...A kocsi orra tolja a függönyt maga előtt, mint amikor a legszebb álmodból előbukkan a legszebb nő, sejtelmesen, mindent takarva, majd lehull a lepel és ott van előtted, de nem tudsz megszólalni, csak ordítanál egyet hogy bazzzmeg! de tiszteletben kell tartani a mások érzelmeit is, így csendben őrjöngök! Hófehér F10 M5. Hófehér. Az új BMW nagyot mutat fehérben, mindig is tetszett.
Nem rég még itt taglaltuk páran, vajon V8,V10, turbó, szívó, hány lóerő lesz? Most meg itt van a rivalda fényben, túl az izzasztó tesztek sorozatán, trélerezésen, csúnya álcázó festéseken, hibátlanul, erőt sugárzóan az orrunk előtt!

Alapjáraton kigurult pár " húha, azta " kifejezést hallani, mikor Tárnok Ati lába szolidan rugdosni kezdi a gázt! Oda térdelek a négy kipufogó mögé és veszem Nektek a hangot! Ugye hogy nem célszerű öltönyt viselni!? Hamar beigazolódott hogy nem vagyunk parkettás lakásba valóak, de mindent a BMW-ért, főleg ha M!!! 

Az M5 hang

Felvállalom hogy megbabonáz, hogy néha féltem tőle, hogy vágyom rá, hogy se megvenni, sem fenntartani nem tudom, mégis elhívtak a bemutatóra bennünket, mégis ott lehetünk a születésénél! Kint áll az X6M is amivel mentünk, a nem túl bizalomgerjesztő kinézetű gazdája és baráti köre is pörög a hátán a látványtól, pedig nekik van mivel gyorsulgatni! Ez mindent elárul az M5-ről. Bele lehet ülni. 4-essel kezdődik az árcédulája neki, Ati azért a mikrofonba megjegyzi, nem 4 millió! Hátulra jobboldalra ülök bele, mert tolonganak a hívek! Kényelmes, jó illatú, szemet gyönyörködtető, varázslatos! Körbecsúsztuk, lefényképezgettük, a kormányhoz, anyósülésbe és jobb hátra ülve magunkra húztuk az ajtókat és Atit meg Levit ismerve, valahol gondolatban száguldottunk a kocsival, nem a szalonban ültünk mint a vidámparkban!
Szeretném megköszönni a Mag 3 lelkes tulajdonosának Magocsa Jánosnak a vendéglátást, Tárnok Attilának a szívélyes meghívást és a show-t, Szikszai Janinak a vicces történetet, Nagy Miklósnak (aki nem ott dolgozik de családtagként szeretik) a lehetőséget és a hatalmas élményt amit nekik köszönhetünk, na meg az új hármas sorozatnak, meg a legifjabb trónfosztónak!"


További videók:







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése